Jdi na obsah Jdi na menu

Hokejový říjen

6. 11. 2021

V říjnu jsme pokračovali v hokejových kláních. První říjnový víkend nám los přisoudil papírově nejslabší tým soutěže HC Výkvět. Poté jsme dostali poměrně dost času na regeneraci a pro změnu poslední říjnový víkend jsme se utkali s Kocoury, což pro nás bývá vždy vyrovnaný soupeř. Obě říjnová utkání jsme zvládli a přesvědčivě zvítězili. Naše dosavadní výsledky v soutěži jsou do jisté míry překvapením, neboť bilance z pěti odehraných zápasů čtyři výhry a jedna prohra nás řadí mezi nejlepší týmy soutěže, nicméně nutno podotknout, že los k nám byl přívětivý a v dalších zápasech nás čekají silnější týmy, které nám dají okusit sílu soutěže.

hokej2.jpg

 

 

 

Krátké info ze zápasů:

Výkvět

Od první minuty jsme diktovali tempo zápasu a soupeře přehrávali, první třetinu jsme vyhráli 4:0 a vypracovali si tak pohodlné vedení pro další část zápasu, ve druhé třetině jsme přidali dalších pět přesných zásahů, soupeř kontroloval jednou brankou, třetí třetina skončila 6:1 v náš prospěch a tak jsme si s chutí zastříleli a dokráčeli k výraznému vítězství 15:2. Branky našeho týmu: Vítek Jůza 4 branky, Luboš Sucharda 3 branky, Jirka Vlasák 2 branky a po jednom gólu přidali - Kubr, Vychytil, Sirůček, Žilka, Hanuš, Buřil.

Kocouři

 

hokej5.jpg

Rychlé vedení 2:0 ve třetí minutě první třetiny, podpořené výbornými zásahy brankáře dalo základ celkovému úspěchu, Kocourům se ve druhé třetině podařilo snížit na 2:1, na snížení se nám podařilo odpovědět dalšími brankami a definitivně tak zlomit odpor soupeře! Do konce zápasů jsme přidali ještě pět branek a dokráčeli k pohodovému vítězství 7:1. Branky: Jirka Vlasák 3 branky, Honza Gorel 2 branky, po jedné brance zaznamenal Vítek Jůza a Luboš Sucharda.

 

hokej3.jpg

Kanadské bodování za měsíc říjen ovládl: Honza Gorel za dvě branky a šest asistencí, druhý v pořadí se umístil Jirka Vlasák za pět branek a dvě asistence a třetí v pořadí Vítek Jůza za pět branek a jednu asistenci. 

 

hokej4.jpg

Bližší info k soutěži:

https://hobbyhokejliga.eu/

Děkujeme:

Generální sponzor:

stazeny-soubor.jpg               

http://www.enermo.cz/

děkujeme i dalším sponzorům:

logo.jpg

https://www.wojcik.cz/

logo-831.jpg

 

 

59163416_817904425256603_2252222051920117760_n.jpg