Jdi na obsah Jdi na menu

Hokejové září 21

29. 9. 2021

O druhém zářijovém víkendu jsme vstoupili do naší třetí hokejové sezóny v rámci Hobby ligy Nový Bydžov. Loni byla z důvodu Covidu soutěž po třetím odehraném kole ukončena, když naše dosavadní bilance byla 1-1-1. Letos jedeme od znova a snad soutěž dohrajeme, tohoto ročníku se účastní celkem 13 týmů ze tří krajů - Královéhradeckého, Pardubického a Středočeského. Letos jsme do soutěže vstoupili velmi dobře a v prvním utkání jsme porazili Petrovice 4:3, druhé utkání proti Angry Donkeys jsme také zvládli v poměru 8:4 a až ve třetím klání jsme narazili a to dosti tvrdě, když nás smetl poslední vítěz řádně ukončené soutěže HK Boys v poměru 1:11.

Krátké info ze zápasů:

Petrovice: 

Do prvního zápasu jsme vlétli bez přípravy a bylo to znát, rozkoukávali jsme se a soupeře doháněli, když jsme prohrávali 1:3, nakonec se nám však zápas podařilo otočit a zvítězit 4:3, v prvním utkání slavíme vítězství, možná i díky širšímu kádru oproti soupeři! Ve druhé polovině nás podržel několika výbornými zákroky brankář Luboš Herman. Naše branky: Zdenda Vychytil, David Žilka, Luboš Sirůček, Jirka Vlasák.

Angry Donkeys:

Opět jsme nehráli komplet a museli se točit centři. Proti silnému soupeři jsme prohrávali 0:1, když AD šli do vedení v oslabení, nám se však v první třetině ještě podařilo otočit 3 góly, druhá třetina byla v režii AD, vyhráli 3:2 a tak nás dotáhli na rozdíl jediné branky, třetí třetina gólově jasně v náš prospěch 3:0 a šlo se slavit! Střelecký večer zažil Jiřík Vlasák – 4 branky, Luboš Suchy Sucharda přidal dvě přesné trefy a po jedné brance Zdenda Buřil a Honza Gorel, je z toho vítězství 8:4. Golman, tentokrát Mára Obr zabral kdy měl a ke konci už přiváděl AD k zoufalství. Dneska si to opravdu sedlo, nejlepší zápas za Hurikány.

HK Boys:

V tomto zápase nás bylo konečně dost, ale platný nám to bylo pramálo, od první minuty jsme tahali za kratší konec a rychlé tři góly znamenaly vedeni soupeře v první třetině 3:0, ve druhé třetině skóre narůstalo ještě větším tempem, zaznamenali jsme jeden čestný úspěch a v průběhu třetí třetiny za stavu 11:1 bylo utkání po hromadné šarvátce předčasně ukončeno. Za nás se trefil David Žilka. Na tento zápas rychle zapomeneme a v  neděli 3. 10. 2021 od 11:15 nás čeká Výkvět.

Kanadské bodování měsíce září ovládl Jirka Vlasák s bilancí 5 branek a 1 asistence, druhý v pořadí se pak umístil se 2 přesnými zásahy a 4 přihrávkami náš kapitán Luboš Sucharda a třetí do party Honza Gorel s gólem a 3 asistencemi.

 

Bližší info k soutěži:

https://hobbyhokejliga.eu/

Tady zase na konci října.

Do této sezóny jsme vstoupili se stejnými sponzory jako v uplynulých letech, děkujeme:

 

Generální sponzor:

stazeny-soubor.jpg               

http://www.enermo.cz/

děkujeme i dalším sponzorům:

logo.jpg

https://www.wojcik.cz/

logo-831.jpg

 

 

59163416_817904425256603_2252222051920117760_n.jpg