Jdi na obsah Jdi na menu

1. sezóna

19. 2. 2020

Píšeme první ukončenou sezónu! devil 

Dne 8. 4. 2019 jsme založili ve Smidarech hokejový tým, který jsme přihlásili do hobby ligy. Tato liga se hraje především na stadionu v Novém Bydžově, zahráli jsme si ale i v Pardubicích a čítá celkem 11. účastníků. Soupisku našeho týmu naleznete v samostatné sekci těchto stránek, bližší info o lize pak v odkazu na stránkách.

V deseti utkáních základní části jsme příliš nezářili a prošli jsme tuto část sezóny s bilancí 1-1-8, nejvyšší naše prohra byla 11:0 proti týmu Panthers z Pardubic no, který byl však, dle posledních informací pro neoprávněný start hráčů, diskvalifikován, jinak by to byl právě tento tým, kdo by celou soutěž ovládl. Naopak naše výsledkově nejlepší utkání jsme odehráli proti poslednímu týmu soutěže - Kocourům, klukům, kteří tuto soutěž před lety založili,  utkání jsme vyhráli 4:1 heart. V základní části jsme se sehrávali, získávali zkušenosti, hledali optimální sestavu a jak jsem již psal moc jsme nezářili, i když některá utkání jsme bojovali o dobrý výsledek až do posledních vteřin a jen málo chybělo, abychom bodovali.

Konečná fáze sezóny vycházela z umístění v té základní, hrála se tabulka "A" o první až šesté místo a tabulka "B" o konečné 7 až 11 místo. My hráli samozřejmě tabulku "B" laugh Do této fáze jsme posílili o brankáře Luboše Hermana a útočníka Jirku Maternu.

Nadstavbu jsme začali vítězstvím proti Kocourům 9:7, poté nás čekali Dragouni, se kterými jsme se rozešli smírně 5:5, další remíza proti Hunters opět 5:5 a až poslední zápas nadstavby a sezony jsme nezvládli, když v přímém souboji o konečnou 8. příčku jsme podlehli 4:1 Predátorům. Tímto zápasem jsme možná přišli i o splnění předsezónního cíle skončit do 8. místa. i když ne tak úplně... pokud budeme kalkulovat s uvedenou diskvalifikací. wink

Kapitánem našeho týmu a lídrem jak na ledě, tak v kabině je Luboš Sucharda. Vedoucím mužstva Honza Gorel. Lídrem kanadského bodování se stal yes David Žilka (útočník) za 7 branek a 6 asistencí, druhým v pořadí je yes Luboš Sucharda (obránce) za 9 gólů a 3 asistence a třetím v pořadí pak yes Jirka Vlasák (útočník) za 9 branek a 2 asistence.

Ve zbývajícím "ledovém období" odehrajeme ještě nějaká přátelská utkání a definitivní ukončení ligy a vyhodnocení sezóny proběhne 14. 3. 2020 na stadionu v Novém Bydžově.

Poděkování patří i fanouškům, pár se jich na našich utkáních objevilo, ale především sponzorům v čele s generálním sponzorem společností: Enermo s. r. o.  - http://www.enermo.cz/, Colas CZ, Autotransport/servis Roman Wojcikhttps://www.wojcik.cz/, zemní a výkopové práce Luboš Sirůček (737 367 845) surprise

tym.jpg